LUTEC pametna rasvjeta

LUTEC pametna rasvjeta

Tehnologija je stigla, stoga uz LUTEC pametnu rasvjetu okrenite svoj život na igru.

Naša najnovija tehnologija ne samo da vam omogućuje uključivanje i isključivanje jedne ili više svjetiljki, već vam omogućuje i neovisnu kontrolu intenziteta svjetla, kontrolu bijele boje ili bilo koje druge RGB boje i biranje scene osvjetljenja svake svjetiljke kako bi se ona najbolje prilagodila vašem trenutku, području ili aktivnosti. Zahvaljujući LUTEC connect mobilnoj aplikaciji koja je jednostavan i intuitivan sustav upravljanja, možete u trenu stvoriti idealnu atmosferu u bilo kojoj sobi, bez obzira radi li se o radnom okruženju, relaksacijskom kutku ili večernjoj zabavi. Naš sustav osvjetljenja je pametan i energetski učinkoviti, što znači da ne samo da će vam pomoći da uštedite novac na računima za struju, već će i pomoći u smanjenju vašeg ekološkog otiska.

LUTEC pametna rasvjeta nudi svoje svjetiljke u dvije izvedbe. Nudimo pametne svjetiljke kojima mijenjajte intenzitet i temperaturu bijele boje (CTT) i nudimo pametne svjetiljke kojima uz kontrolu intenziteta i temperaturu bijele boje možete odabrati bilo koju RGB boju svjetla (CCT + RGB).

Mijenjajte intenzitet i temperaturu bijele boje

Ako kraj svjetiljke vidite CCT ikonicu, to znači da je svjetiljka pametna, te se istom može upravljati preko mobilne aplikacije, daljinskog upravljača ili vašeg kućnog prekidača.

CCT je kratica za "Correlated Color Temperature" (korelirana temperatura boje) i označava vrijednost temperature boje svjetla. To je mjera koja se koristi za opisivanje boje bijelog svjetla koje emitira izvor svjetlosti. Ovisno o vrijednosti CCT-a, bijelo svjetlo može biti toplije (narančasto) ili hladnije (plavo). Vrijednost CCT-a mjeri se u Kelvinima (K) i može se kretati od 1000 K (vrlo narančasto svjetlo) do 10 000 K (vrlo plavo svjetlo). Niže vrijednosti CCT-a obično se povezuju s ugodnijom i opuštajućom atmosferom, dok su više vrijednosti povezane s energičnijom i aktivnijom atmosferom.


LUTEC pametna rasvjeta kojom možete mijenjati intenzitet i temperaturu bijele boje omogućuje vam odabir boje bijelog svjetla u rasponu od 2700 K pa sve do 6500 K. Mijenjanjem temperature bijele boje možete prijeći s meke i ugodne tople bijele za opuštanje ili uživanje u večeri s prijateljima, na hladniju bijelu koja simulira dnevnu svjetlost i pruža snažnije osvjetljenje. Uz odabir bijele boje imate mogućnost prigušivanja, odnosno dimming. To vam omogućuje da u svakom željenom trenutku možete smanjiti intenzitet svjetla od 100% pa sve do 0%. I zadnja karakteristika je odabir već predefiniranih scena koje automatski stavljaju svjetiljku u određenu boju svjetla. Pa tako na odabir imate predefinirane scene za noćni rad, ugodnu atmosferu za čitanje ili opuštajuću bijelu boju za meditaciju. Jedna svjetiljka s neograničenim brojem bijele boje.

Mijenjajte intenzitet i temperaturu bijele boje i birajte bilo koju RGB boju po želji

Ako kraj svjetiljke vidite CCT+RGB ikonicu, to znači da je svjetiljka pametna, te se istom može upravljati preko mobilne aplikacije, daljinskog upravljača ili vašeg kućnog prekidača.

RGB u LED rasvjeti je kratica za tri osnovne primarne boje; crvena (R - Red), zelena (G - Green) i plava (B - Blue). RGB LED diode su sastavljene od tri pojedinačne LED diode u jednom paketu, svaka od njih može emitirati jednu od tri primarnih boja. Kombinacijom intenziteta svake od ovih boja, RGB LED diode mogu proizvesti širok spektar boja, od klasičnih laganih nijansi do svijetlih i jarkih boja za dekorativnu rasvjetu. LUTEC pametna rasvjeta koristi zasebne LED diode za stvaranje CCT boja i zasebne LED diode za stvaranje RGB boja. To nam omogućuje stvaranje pravilnih i živih boja.

LUTEC pametna rasvjeta kojom možete mijenjati intenzitet i temperaturu bijele boje i odabir bilo koje RGB boje po želji omogućuje vam odabir boje bijelog svjetla u rasponu od 2700 K pa sve do 6500 K ili odabir bilo koje RGB boje u rasponu od 16 milijuna tonova po želji. Možete stvoriti svečanu atmosferu, pretvoriti svoju dnevnu sobu u kino, istaknuti dekoraciju sobe ili jednostavno odabrati svoju omiljenu boju i opustiti se. Uz odabir bijele boje imate mogućnost prigušivanja, odnosno dimming. To vam omogućuje da u svakom željenom trenutku možete smanjiti intenzitet svjetla ili bilo koje boje od 100% pa sve do 0%. Uz već objašnjene scene, ovdje se mogućnost odabira i širi, pa tako imate na izbor scenu za tulum gdje se svakih nekoliko sekundi boja svjetiljke mijenja ili možete složiti različite efekte gibanja svjetla, kao plus, titranje ili slično. Imamo i scene koje preslikavaju prirodu, pa tako možete dobiti efekt vatre, efekt oceana, efekt šume ili za malo intimniju situaciju, efekt romantike. Boja i atmosfera za svako doba dana i noći.

Upravljajte svojom svjetiljkom kao magijom

LUTEC u svojoj ponudi ima veliki izbor pametne rasvjete i pametnih LED žarulja. U trenutku stvorite raspoloženje u svom domu i oko njega uz pomoću magije šarenog svjetla. Nakon što povežete svjetiljku sa svojim mobilnim telefonom, možete se igrati njome kao da ste malo dijete.

Boja svjetla i odabir prave boje
Preuzmite kontrolu nad pametnom rasvjetom

Ostavi komentar

Ovo web-mjesto zaštićeno je sustavom reCAPTCHA te se primjenuju Googleov Pravilnik o zaštiti privatnosti te Uvjeti pružanja usluge.