Tehnologija

LUTEC - Jedan svijet rasvjete

LUTEC - Jedan svijet rasvjete

LUTEC u svojoj ponudi ima veliki spektar rasvjetnih proizvoda od kojih najveći fokus stavljamo na arhitektonski dizajn koji s kreativnim oblicima osvjetljenja stvara zadivljujuće prikaze na vašim zidovima ili vrtnim stazama.

Funkcionalni proizvodi koji kombiniraju čvrste materijale sa stilskom privlačnošću i dekorativni proizvodi u rasponu od klasičnih retro razdoblja, pa sve do ultra modernih oblika. Jednom riječju, u LUTEC ponudi može se pronaći za svakog ponešto.

LUTEC brend pokrenut je 2010 godine s idejom da je rasvjeta jedna jedinstvena cjelina s velikim brojem specifičnih zahtjeva i izazova. Od samih početaka LUTEC ima za cilj pružiti kreativna rješenja i inovativan dizajn koristeći kvalitetne materijale i pouzdane sustave. Brend je ono što nam daje potrebnu vidljivost. Omogućuje nam predviđanje tržišta, donošenje vlastitih izbora vezanih uz trendove i razvoj rješenja kakvim ih percipiramo preko naših partnera u različitim zemljama.

Poruka koju LUTEC promovira je "Connected by lighting", odnosno povezani rasvjetom. Upravo ta poruka naglašava našu namjeru da razvijamo proizvode u skladu s krajnjim potrošačem, kroz sve naše mreže i kanale distribucije želimo isporučiti što kvalitetniji proizvod, vama, našem kupcu. Postavši jedan od glavnih brendova u području rasvjete, LUTEC ima za glavni cilj konsolidirati svoju ponudu kroz kreativnost, a dizajn razviti i uključiti na najvišu razinu kvalitete i usluga.

LUTEC je vodeći brend na tržištu pametne rasvjete s proizvodima koji poboljšavaju izgled svake vanjštine, fleksibilnom atmosferskom rasvjetom, mogućnošću promjene boje, prigušenjem svjetlosti i postavkom različitih scena, a sve to kontrolira se putem LUTEC Connect mobilne aplikacije ili daljinskog upravljača. LUTEC rasvjetna tijela kompatibilna su s vlastitom Wi-Fi vezom i ostalim Bluetooth platformama.

Jedan svijet, različita lica, različiti segmenti razvijani s istom brigom o kvaliteti i učinkovitosti.

Jedna od glavnih odluka koje je LUTEC donio je srušiti zidove između svakog odjela kako bismo poboljšali usluge u kojima svatko ima pozitivnu ulogu u svim projektima. Djeluje, jer smatramo da smo svi odgovorni za uspjeh proizvoda. Svi znamo da je razvoj složen postupak s mnogim preprekama koje treba prevladati, no zajednički rad pomaže našem timu da što je moguće lakše postigne savršeno rješenje. Znanje se dijeli na svim razinama. Kreativnost, marketing, inženjering, proizvodnja i prodaja su jedno. Ova metoda značajno skraćuje vrijeme izlaska na tržište.

Boja svjetla i odabir prave boje

Ostavi komentar

Ovo web-mjesto zaštićeno je sustavom reCAPTCHA te se primjenuju Googleov Pravilnik o zaštiti privatnosti te Uvjeti pružanja usluge.